FIBES, OH FIBES!

Igår kväll befann jag mig med hanna på raw där fibes, oh fibes spelade. Och oj så bra de är! Jag hade hört att de är Sveriges bästa liveband och ja, de var gryma! Förvisso så har jag ännu inte sätt så många band spela live så jag kan nog inte uttala mig när det gäller om de är Sveriges bästa liveband eller inte, men dom var riktigt bra. Jag skulle helt klart vilja se dem igen!

-

jajanjaja

det är så svårt att höra vad du säger, vad är det du egentligen vill säga?

Nu är jag trött, jätte trött. Det känns som att jag har varit överallt idag. Och det har jag nästan varit också, jag har hunnit med att gå till skolan, fika med hanna och nadine, dansat och varit på en debatt mellan MUF och SSU som handlade om ungdomsarbetslöshet. Det var väldigt bra faktiskt. Fast jag har inte bestämt mig för vad jag tycker än.. 

Det bäst med dagen var ändå att jag fick träffa världens bästa, isabella! Det var alldeles för längesedan som vi sågs sist. Jag saknar henne verkligen.. 

Jag tänker också vara (dock lite sen) med att skriva att kent är bäst, röd är bäst. Och jag kan knappt vänta tills i februari då jag ska få se dem! Känner på mig redan nu att det kommer bli hur bra som helst. 

Nej, nu ska jag sova! Fast egentligen borde jag sitta uppe hela natten och plugga till nk provet som jag har i morgon. Men det orkar jag faktiskt inte, det får gå som det går helt enkelt.

RSS 2.0